logo

Over ons

Atab Civiele Techniek is een advies- en projectbureau met een breed scala aan diensten.

Wij houden ons bezig met werkzaamheden aan objecten die zijn verbonden met de grond, zoals gebouwen, (spoor)wegen, bruggen, leidingen en kabels. Openbare ruimtes dus. De techniek die achter deze werkzaamheden ligt, is van hoogstaande kwaliteit. Dat spreekt voor zich. Wij nemen de wensen van bewoners en gebruikers van de ruimtes als uitgangspunt en gaan daarbij veel verder dan de technische invulling ervan. Bij elk project kijken we wat het doel is van de ruimte en we bedenken oplossingen die ervoor zorgen dat er optimaal gewoond, gewerkt, gespeeld en dus geleefd kan worden. Wij brengen ruimtes tot leven!

De kunst van een goed project is het ontwerpen met aandacht voor de mens, milieu en economie (People, Planet, Prosperity). Alleen wanneer het samenspel deze drie aspecten in balans is kan er optimaal geleefd worden:

  • People (de menselijke kant): de mensen kunnen naar hartenlust gebruik maken van de ruimte waarvoor het bedoeld is;
  • Planet (Milieu en energie): in het ontwerp is aandacht voor het milieu, dieren, de maatschappij, grondstoffen en alternatieven. Voor nu en in de toekomst;
  • Prosperity (de financiële kant): we gaan uit van maatschappelijk verantwoord ondernemen met een gezonde economische winst.
 Wanneer al deze aspecten goed in balans zijn hebben wij ons werk goed gedaan en dragen wij bij aan een duurzame maatschappij. Voor nu en toekomstige generaties.