Reconstructie Molenkade-Zuid te Dussen

Opdrachtgever
Gemeente Altena
Locatie
Molenkade-Zuid te Dussen
Werkzaamheden
Werkvoorbereiding
Projectstatus
In uitvoering

Reconstructie Molenkade te Dussen
De reconstructie van de Molenkade is een mooi project op loopafstand van ons kantoor. Het ontwerp is voortgekomen uit een intensieve samenwerking tussen de gemeente Altena en Atab Civiele Techniek.
Door met de projectleider van de gemeente om tafel te gaan en gelijktijdig ‘samen’ te tekenen hebben wij in korte tijd een goed ontwerp kunnen opstellen waarbij geen tijd verloren is gegaan aan het rondsturen van tekeningen en de controle rondes intern en bij de gemeente. Bij dit project is goed gekeken naar het materiaalgebruik en door bijvoorbeeld de toepassing van bruin asfalt wordt een mooie verbinding met het dorpshart van Dussen gemaakt.

210317 Foto presentatietekening
210219 Definitieve fotoinpassing

3D Foto-inpassing
Na het opstellen van het voorlopige ontwerp hebben wij dit ontwerp vertaald naar een ‘fotoinpassing’. Dit wil zeggen dat wij het nieuwe ontwerp over een foto van de bestaande situatie plakken. Hierbij wordt een realistisch en begrijpbaar beeld gecreëerd van de toekomstige situatie. Deze ‘fotoinpassing’ hebben wij samen met een presentatietekening bij de bewoners van de Molenkade bezorgd. Hiermee betrekken wij de omgeving bij het project en wordt de mogelijkheid geboden om te reageren op de plannen. Op deze manier krijgen bewoners inspraak over de inrichting van hun eigen straat.

 

Uw ruimte tot leven brengen?

Passie, professionaliteit en samenwerking. Dat is waar Atab civiele techniek voor staat.