Rotonde centrumplan Made & Raadhuisplein

Opdrachtgever
Gemeente Drimmelen
Locatie
Made
Werkzaamheden
Herinrichting
Projectstatus
Afgerond

Projectbeschrijving

Afgerond september 2019
Voor de herinrichting van het centrum van Made heeft Atab civiele techniek, in bouwteamverband, met gemeente Drimmelen en aannemer van den Elshout & de Bont, de eerste fase van de herinrichting afgerond. In beperkte ruimte heeft Atab civiele techniek een rotonde in weten te passen die vervolgens in een korte tijd gerealiseerd is.

In de Timelapse is het eindresultaat te bewonderen.

Bij dit project heeft Atab civiele techniek veel ingezet op bewonersparticipatie en samenwerking met opdrachtgever en aannemer. Wekelijkse inloopspreekuren voor bewoners en informatieavonden werden gebruikt om de bewoners de informatie te kunnen geven die ze wilden hebben en het mogelijk te maken voor de bewoners om zelf hun vragen te kunnen stellen. Op deze manier probeert Atab Civiele Techniek een zo hoog mogelijk tevredenheidsgehalte te verkrijgen onder de bewoners van Made.

made raadhuisplein 2 website
made raadhuisplein 3 website

De realisatie van het Raadhuisplein was fase 1B van de herinrichting van het centrum. Door het bouwteamverband waarin dit werk is uitgevoerd is Atab Civiele Techniek niet alleen betrokken geweest bij het ontwerp en voorbereiding van het werk, ook is Atab Civiele Techniek nauw betrokken geweest bij de realisatie. Door de openbare en iconische locatie in Made is de realisatie een veelbesproken onderwerp geweest in de gemeenschap. Atab Civiele Techniek heeft getracht zo veel mogelijk in de wensen van de bewoners te voorzien.

made raadhuisplein 4 website
made raadhuisplein 5 website
made raadhuisplein 6website
made raadhuisplein 7 website

Uw ruimte tot leven brengen?

Passie, professionaliteit en samenwerking. Dat is waar Atab civiele techniek voor staat.