logo

Werken bij Atab Civiele Techniek

Werken bij Atab Civiele Techniek B.V.

Heb jij het vermogen om: te luisteren, geïnteresseerd te zijn, te overtuigen, respect voor anderen te hebben, anderen te kunnen helpen, te delen, deelnemer van een team te zijn en het civiel technische spel goed te spelen? Dan hoor je bij ons team!

Wij zijn een snelgroeiend en ambitieus bedrijf in Woudrichem. We richten ons op het brede spectrum van civieltechnische projecten in (voornamelijk) West-Brabant. We staan voor Passie, Professionaliteit en Samenwerking en gaan door het vuur voor onze klanten.

Goede arbeidsomstandigheden zorgen ervoor dat je productiever en gezonder zal zijn. Een goede werksfeer is belangrijk. Het is niet alleen bepalend voor je eigen humeur, maar ook voor dat van je collega's. Een goede werksfeer draagt bij aan de productiviteit. Vertrouwen staat aan de basis van elke relatie, zo ook binnen het ATAB-team.

Voor het samenwerken vinden wij acht essentiële vaardigheden van belang. Dit zijn luisteren, vragen, overtuigen, respect voor elkaar, helpen van elkaar, delen, deelnemen en spelen (zoals een sport). Door al deze vaardigheden te waarborgen, zal de samenwerking soepel en efficiënt verlopen. Dit is ons uitgangspunt en dat willen wij graag uitstralen.

ATAB civiele techniek heeft een eigentijds team, met vakkundig en enthousiast betrokken medewerkers. Wij hebben niet alleen een groot hart voor onze klanten, maar ook voor elkaar!

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. De specificaties zijn hier te vinden.